نقل قول:
البته وقتی شما به بازیهایی مثل Mass effect 3 و Dark souls II میگی مزخرف معرفی کردن بازی بهت ریسکش زیاده! شخصیت اصلی هم به نظرم حتما که نباید همیشه قد 190 داشته باشه به هر حال سلیقه ها متفاوته
من بازی سوم شخص که شمشیر داره و قدشم بلنده بهت معرفی میکنم ولی اگه خوشت نیومد بعدا نیای بگی چرا این بازی مزخرفو بهم معرفی کردیا :d
با این ویژگیها دو تا بازی به ذهنم میرسه یکی Devil May Cry یکی هم Castlevania
مرسی@};-...
Castlevania قدش به اندازه Devil May Cry؟؟؟
Devil May Cry بازی کردم بدک نبود
نقل قول:
سلام عزیز
ببین تو این حالتی که شما گفتی، تنها Assassins Creed IV هست که اونطوریه...سری بازی های assassin's creed پر فروش ترین بازی یوبی سافت بوده...یعنی میشه گفت بهترینش...
تا اونجا که من میدونم، برای pc هیچ بازی دیگه ای نیست که مثل این بازی باشه....شاید برای کنسول ها هم نباشه (حالا اینو مطمئن نیستم) ولی منظور کلیم این هست که این بازی، جزو برترین بازی ها هست...
اون نمره ی متا هم که محمد جواد گفت، کسایی نیستن که سوار پراید بشن....بخوایم مقایسه بکنیم، همشون دست کم سوار فراری میشن (منظورم اینه که اونا خودشون خدای بازی هستن و بهترین بازی ها رو انجام دادن)
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم... @};-
داداش بازی اون مدلی خیلی هست مثلا سام ماجراجو2 یا ادیسه گروگان گرفته میشود,هم قدشون بلنده و هم بزن به بزن حرفه ای دارن.گفتی بازی مثل اون نیست ناامید شدم خاستم سیستمو جمع کنم :( لان یهو یادم اومد که من این بازیهارو کردم که مثل اساسین هم شخصیت داستان بزرگه(دوربین نزدیکه)و هم جنگ تن به تن تقریبا خوب داره