670 که وضعش شدیدا حاد اینقدر که من برای اولین بار که چک کردم یه لحظه فکر کردم اصلا فنی روی کارت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
670 که وضعش شدیدا حاد اینقدر که من برای اولین بار که چک کردم یه لحظه فکر کردم اصلا فنی روی کارت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان یه نکته عجیب !
مگه تراشه ی این کارت همون کارت 680 نیست!؟
پس کلا هدف شرکت سازنده از این کارت چیه؟
کارت 680 رو به جای کارت 770 می فروشه.
این نشون میده که انویدیا فقط به فکر جبیه.;)
کارت gtx 770 اورکلاک شده همون gtx 680 هست.نتیجه گیری میشه کسانی که در خرید gtx 680 عجله نکردند الان بهترین انتخاب را مقابل خود دارند.30یاست های هر شرکت تجاری قبل از شروع هر پروژه ای به طوری هست که مهمترین عامل یعنی درآمد خالص را مد نظر قرار می دهند.پس زیاد دور از انتظار نیست که شاهد چنین برنامه هایی باشیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته فراموش نکنیم که شما کارت گرافیک gtx 770 را با سرعت بیشتر و قیمت کمتر نسبت به gtx 680 خریداری می کنید.
صحبت های علی جان کاملا درسته
همین الان اگه به بازار سر بزنید gtx680 این برند حدود 400 تومن گرونتره!
@};-
بسیار عالی بود آقا مهدی، اطلاعات بسیار خوبی بود، از شما و همه ی دوستان دیگه ای که در تهیه ی این مطلب زحمت کشیدن سپاسگذارم@};-
نکته ای که برای بنده قابل انتظار بود عملکرد نه چندان مناسب Direct CU II نسبت به سایر خنک کننده های خوب شرکت های دیگه بود، asus باید یه تحول جدی در خنک کننده ی کارت های خودش ایجاد کنه، واقعا حیف هست کارتی که قابلیت های خوبی برای اورکلاک داره اما خنک کننده ی خوبی نداشته باشه.
ممنون ناصر جان خیلی لطف دارید و خوشحالم که از بررسی خوشتون اومده:xنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله کاملا درسته...راستش کولر واقعی Direct CUII با طراحی کامل خود اسوس عملکرد بسیار بهتری داشت همون طور که تو نمودار هم مشاهده میکنید کارت GTX680 DCII TOP که به مقدار قابل توجهی هم اورکلاک شده در حالت اورکلاک دماش 6 درجه کمتر نسبت به این کارته که میزان کمی اورکلاک شده و تراشه های هر دو اونا یکسانه
واقعیتش اینه اگه کولر کارت GTX680 رو این کارت استفاده شده بود خیلی بهتر بود....اون کارت تنها عیبش 3 اسلاته بودنشه اما خنک کنندش همونطور که گفتم کاملا بی صدا و خنک عمل میکنه و اگر به ریویوش سری بزنید متوجه دور فن بسیار کمش در تمامی حالات میشید.
@};-
واقعا دستتون درد نکنه...خیلی زحمت کشیدید
خواستم بدونم gtx 770 ارزش گرفتن بیشتری داره یا 680 دست دوم؟؟؟ البته اینجا بحث بحث فنی هست و منم منظورم در این زمینه هست
بررسی بسیار زیبایی بود و لذت بردم @};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
770 همون 680 هستش فقط اورکلاک شده و فرکانس بیس و بوست بالاتری داره
بنظر من میتونید صرفه جویی کنید و 680 بگیرید
قربانت.
تشکر می کنم از مهدی عزیز که این بررسی زیبا و کاربردی رو تهیه و در اختیار کاربران گرامی قرار دادند.
برای ایشون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
@};-:x
وحید جان , احمد جان و آقا بهنام از لطفتون بسیار ممنونم :x
@};-