با سلام خدمت دوستان عزیز
لطف در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره پردازنده های اینتل بپردازید و از پست دادن در تاپیک های دیگه خودداری کنید
عنوان تاپیک به صورت کلی هست و ممکنه بعدا تغییر کنه و اختصاصی تر بشه
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطف در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره پردازنده های اینتل بپردازید و از پست دادن در تاپیک های دیگه خودداری کنید
عنوان تاپیک به صورت کلی هست و ممکنه بعدا تغییر کنه و اختصاصی تر بشه
@};-
میشه توضیح بدین خرید z87 چرا جنبه آینده نگری داره؟!
چون سوکتش 1150 هست و حداقل یک سری دیگه هم برای این سوکت میادنقل قول:
درسته سری بعد هم واسه همین سوکت عرضه میشه ولی تکنولوژیهای جدیدی مثل ddr4 هم همراه با اون وارد میشه که مطمئنا مستلزم خرید مجدد مین میشه، پس نتیجتا به نظر من پرداخت هزینه اضافی واسه سوکت 1150 به خاطر آینده نگری اشتباه و ضررش هم بیشتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر دوست عزیز. سری Broadwell-D از DDR4 پشتیبانی نمی کنند! این سری از سی پی یو های اینتل رو می تونید با آپدیت بایوس مادربردهای فعلی سوکت 1150، استفاده کنید. (یعنی نیازی به ارتقا مادربرد ندارید. بلکه با آپدیت بایوس، می تونید از مادربردهای فعلی بازار نیز استفاده کنید.)نقل قول:سری Haswell-E با فناوری ساخت 14 نانومتری + DDR4 انقلاب بزرگی در صنعت پلتفرم ها خواهد بود که سوکت بورد مورد نظر هم همان LGA 2011 بوده که با نام LGA 2011-3 شناخته می شود! یعنی شما ببنید حتی این پلتفرم هم بر روی سوکت 2011 خواهد بود!!!!!!!!!
زمان عرضه ی Haswell-E دقیقاً زمانی خواهد بود که دوران سوکت های 1150 و 1155 (Ivy Bridge ، Haswell و Broadwell) برای همیشه تمام خواهد شد! اون موقع می دونین به نقش پردازنده های Broadwell چی میگن؟! میگن آخرین بازمانده! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون مموری کنترلر داخل cpu تعبیه شده طبیعتا باید cpu هم برای پلتفرم ddr4 تغییر پیدا کنه و تنها مادبورد نیست پس با این حساب کلا خرید haswell بی ارزش هست!نقل قول:
مشخص هم نیست مثلا کیت ddr4 1600 در فریم دهی چقدر قراره تفاوت داشته باشه با ddr3 1600. ایشون و بقیه افرادی که سیستم گیم میخوان در نهایت فریم بهتر براشون اهمیت داره
دوست عزیز برای حرفاتون منبعی هم دارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببینید این حرفهایی که میگین بیشتر با عنوان rumor یعنی شایعه تو نت هستن و تا جایی که من اطلاع دارم اخبار رسمی در موردش منتشر نشده، به علاوه همانطور که عطا خان گفتن مطمئنا با اومدن DDR4 سی پی یو تغییر خواهد کرد، ضمن اینکه تنها سی پی یو و مین نیست، مموری های DDR4 رو هم باید در نظر گرفت، کلا همانطور که میدونیم هر دوره که تغییر نسل صورت میگیره، نسل قبل ارزشش رو از دست میده، این بار هم مسلما از این قاعده مستثنا نیست و حدودا یکی دو سال دیگه هر دو مین 1155 و 1150 کنونی، ارزششون رو از دست میدن و 1150 هم به روز نخواهد بود! همانطور که قبلا هم عرض کردم پرداخت هزینه بیشتر واسه هاسول البته اگه فقط به این خاطر باشه که آینده نگرانه عمل بشه، اشتباهه و ضرر بیشتری داره.
چیزی که فعلا مشخص هست حافظه های پر سرعت DDR4 همراه با عرضه پردازنده های Haswell-E در سال 2014 می باشد،اینتل اعلام کرده است که این پردازنده ها هماهنگ با چیپست X79 می باشد.چیپ های DDR4 برای تولید کننده ها نسبت به DDR3 هزینه بیشتری دربر خواهد داشت،عجله انتشار این پلتفرم هنوز مشخص نشده است.نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان محبت کنید به بحث و تبادل نظر در تاپیک مربوطه بپردازید و از ادامه بحث در این تاپیک خودداری کنید.
باتشکر@};-@};-@};-
حسام جان میشه ی توضیح بدید درباره Broadwell - D فکر نمی کنم کسی مثل من دنبال اخبار پردازنده ها باشه منبع ات رو لطف می کنی بگی درباره پردازنده Broadwell - D
من تاحالا درباره Broadwell - D نشنیدم و ندیدم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینتل به تازگی خبر از تولید پردازنده های 14 نانومتری خود با نام Broadwell در سال جاری داد. این در حالیست که پیش از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]، اینتل اعلام کرده بود که پردازنده های نسل چهارم Core با نام Haswell در نمایشگاه کامپیوتکس رونمایی خواهند گردید و آغاز فروش رسمی آن به سه ماهه سوم سال 2013 موکول می شود. پردازنده های 14 نانومتری Broadwell در واقع نسل پنجم پردازنده های سری Core خواهند بود و نمونه های اولیه آن در سال 2013 تولید خواهد گردید. اینتل سه کارخانه تولید D1X در اورگون، Fab 42 در آریزونا و Fab 24 در ایرلند را برای تولید این پردازنده ها در نظر گرفته است. پردازنده های 22 نانومتری اینتل با نام آیوی بریج و هسول از ساختاری مشابه برخودار هستند و تفاوت های چندان زیادی بین این دو نسل دیده نمی شود. اما پردازنده Broadwell با فناوری ساخت 14 نانومتری، بسیار متفاوت از نسل گذشته خواهد بود.
لینک خبر در وب سایت سخت افزار: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینطور به نظر می رسد که پردازنده های نسل بعدی اینتل که با نام Broadwell شناخته می شوند و در واقع بهبود یافته پردازنده های Haswell هستند در میانه سال 2014 عرضه خواهند شد.
در طرف دیگر پردازنده های Ivy Bridge-E که هنوز نیامده، از رده خارج خواهند شد و جای خود را به پردازنده های Haswell-E می دهد که قادر به پشتیبانی از حافظه های DDR4 نیز هستند! این پردازنده های ادامه دهنده راه سوکت LGA 2011 به حساب می آیند.
اما متأسفانه باید منتظر سوکت جدیدی باشیم که قرار است برای خانواده Skylake عرضه شوند.
لازم به ذکر است که نسل Broadwell با چیپ های Z97 و H97 عرضه خواهند شد و قابلیت پشتیبانی از SATA 3.2 express را داراست.
عکس زیر از چپ به راست بیانگر زمان تولید نسل پرازنده های اینتل + فناوری های منحصر به فردشان می باشند:
این عکس به نوعی استراتژی اینتل در دو سال آینده را نیز نشانه رفته است و پس از سری برودول، پردازنده های نسل جدیدی ظهور خواهند کرد به نام اسکایلاک!
اینطور انتظار می رود که نسل اسکایلاک یکی از ماندگارترین نسل پردازنده ها خواهد بود و دارای بیشترین طول عمر در مقایسه با سایر رقبا می باشند.
خوب حسام جان من از شما خواستم منبع ات اصلیت درباره Broadwell - D رو به من بگی نه این خبرها رو که من هم گذاشتم.
من چیزی از Broadwell - D نمیبینم ، دوستان اگه میشه به من بگن BroadWell - D میبینید.
حسام جان منظور بهزاد خان اینکه این d از کجا اومده؟
سلام.
پردازنده های خانواده BroadWell - D قویترن یا پردازنده هایی مثل cor i 3820 و از این خونواده(خوانوادش رو دقیق نمیدونم ایوی بریج خالی باشه یا ایوی بریج ای:d)
خوب دوست عزیز ، هنوز این سری از طرف Intel معرفی نشده و فقط اسمی از این سری از RoadMap معرفی شده و من این خبر رو از سایت Intel هم جویا شدم و هنوز خبری نیست و تایید نشده.
نمی دونم BroadWell - D از کجا اومده در حالی که Intel حرفی نزده.
پست اول ویرایش شد
@};-
عزیز جان؛ کلاً سری Broadwell چند نوع هست که ما برای PC با نوع Broadwell-D اش سر و کار داریم!
این اخبار به صورت پنهانی از سوی اینتل درز پیدا کرده! اینتل هنوز تایید نکرده این رو! چون خودش هنوز در شکه که چطور درز کرده به بیرون! :D اما به زودی اخبار رسمی این سری رو منتشر می کنه و خیالتون هم راحت میشه. :)
ورژن های مختلف داره:
- Desktop version (LGA1150 socket): Broadwell-D
- Mobile/laptop version (PGA socket): Broadwell-M
- BGA version:4 W and 55 W TDP classes: Broadwell-H
- (For "all-in-one" systems, Mini-ITX form factor motherboards, and other small footprint formats.)
- 4. Less than 15 W TDP class (SoC): Broadwell-U
- (For Intel's Ultrabook and [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] platforms.)
- 5. Less than 10 W TDP class (SoC): Broadwell-Y
- (For tablets and certain Ultrabook-class implementations.)
خوب ، حسام جان می دونستم منبع ات Wiki هستش ، دقت کرده باشی گفته انتظار میرود BroadWell - D برای سری Desktop باشه، پس فعلا خبری نیست که Intel تایید کرده باشه Broadwell-D برای سری Desktop باشه.منبع باید معتبر باشه.
دوستان یکی دو روز پیش مطلبی در مورد سی پی یوهای نسل بعد و DDR4 خوندم که میگفت DDR4 در حال حاضر ساخته شدن و موجوده، در واقع یکی از علتهایی که من فکر میکنم ممکنه برای نسل بعد DDR4 ارائه بشه هم همینه، البته ظاهرا یخورده هزینه ساختشون بالاتر در میاد و معلوم نیست برای نسل بعد تصمیم بگیرن ازش استفاده کنن یا نه. پایین متن منبع رو قرار میدم تا مطالعه کنید، البته من چند جای دیگه هم اطلاعاتی از DDR4 خونده بودم که راجع به مشخصات فنی DDR4 میگفت در سرعت زیاد تفاوتی با DDR3 ها ندارن ولی پهنای باندشون به مراتب خیلی بهتره، من فکر میکنم به احتمال زیاد در broadwell ازش استفاده میکنن.
Montage Technology introduces the industry's first JEDEC 0.92 specification compliant DDR4 Registering Clock Driver and Data Buffer for DDR4 RDIMMs and LRDIMMs
SHANGHAI, July 30, 2013 /PRNewswire/-- Montage Technology, a global fabless provider of analog and mixed-signal semiconductor solutions for the home entertainment and cloud computing markets, has introduced the industry's first production ready dual-mode DDR4 Registering Clock Driver (RCD) that supports both Registered Dual In-line Memory Module (RDIMM) and Load Reduced DIMM (LRDIMM) modes for use in next generation server platforms. The RCD is fully compliant with the JEDEC 0.92 specification which defines a single central RCD device that can be used independently on a RDIMM or in conjunction with nine Data Buffers (DB) on an LRDIMM.
Montage has delivered DDR4 RDIMMs and LRDIMMs to key industry players from multiple DRAM suppliers. "Intel has been working with memory ecosystem partners to enable DDR4," said Geof Findley, Director of Memory Enabling and Apps Engineering at Intel, "and the Montage buffer is the first JEDEC .92 compliant part running on 32GB Quad Rank x4 DDR4 LRDIMMs providing higher capacity and lower power memory solutions."
"Montage is pleased to be a partner with Intel in providing the next generation DDR4 memory solutions," said Stephen Tai, President of Montage Technology Group. The new DDR4 JEDEC architecture is the first industry standard to enable a common central RCD for both RDIMMs and LRDIMMs thereby maximizing scalability in next generation servers. The new JEDEC standard LRDIMM architecture also provides a compelling advantage as each data byte lane is isolated or buffered allowing higher speed operation than capable on a standard RDIMM.
Product Availability Production candidate customer samples of the DDR4 Register, Montage part number M88DDR4RCD01, are available now in a 253-ball Flip-Chip Fine-Pitch BGA package. The DDR4 Data Buffer, M88DDR4DB01, is also available now in a 53-ball Flip-Chip Fine-Pitch BGA package.
About Montage Technology Montage Technology is a global fabless provider of analog and mixed-signal semiconductor solutions currently addressing the home entertainment and cloud computing markets. Montage provides memory interface products that are used in server and cloud based applications including DDR3 Registers, DDR3 Memory Buffers (MB), DDR4 Registers (RCD) and DDR4 Data Buffers (DB). Montage works closely with the world's leading server OEMs and DRAM manufacturers to provide high performance, low power memory interface solutions that enable memory intensive server applications.
For more information regarding Montage please visit the company's website at [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
SOURCE Montage Technology Group
ایا BroadWell جای پردازنده های سری xeon 26XX رو میگیرند؟
broadwell از دو پلتفرم تشکیل شده.desktop و serverنقل قول:
رده دسکتاپ broadwell جاگزین haswell- refresh
رده سرور broadwell جایگزین رده سرور haswell refresh میشه
این پردازنده های سرور haswell-r هست فعلا
سری 2600 برای sandy و سری v2 اش برای ivy و سری v3 برای haswell-r هست broadwell هم فعلا کد های تراشه اش مشخص نیست
ممنون.
اینطور که فهمیدم Intel Haswell-EP جایگزین Ivy Bridge-EP میشه.
ایا عملکرد اون به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکنه؟ و چیپ ست ها ثابت میمونه؟
تغییرات که مشخص هست دیگه
PCH تغییر کرده(X99)
IMC تغییر کرده( حافظه هایDDR4)
دستورالعمل های هم بهبود پیدا خواهند کرد
قیمت 5775c برای خرده فروشان 479$ عنوان شده که گرون به نظر میرسه!
در هفته اول june هم لانچ خواهد شد
در مورد تردریپر و کابی لیک x و اسکای لیک x جدید
از نظر تحلیل های یوتوب مشخص هست که اینتل دستپاچه شده و محصولاتش درهم و قاطی هستند
به صورتی که به جز بازی بازار دیگری مخصوصا در محاسبات و سرور ها نخواهند داشت
رایزن از 16 خط برای pci e استفاده می کرده است و مموری دوکاناله که در اصل چهار کاناله است که قفل شده است و I/O داخلی
کابی لیک x برخلاف تمام پردازنده های اینتل از پایین رده به بالا که اطراف 40 خط pci e داشتند
همانند رایزن 16 خط دارد و مموری ان دوکاناله شده است و گرافیک مجتمع ان حذف شده
و برخی از قابلیت های سخت افزاری ان همانند raid حذف شده که مصرف را به 112 وات کاهش داده است و فرکانس هسته ها 1 گیگاهرتز افزایش پیدا کرده
پردازنده های جدید احتیاج به سوکت جدید دارند و برای یک پردازنده چهار هسته ای کابی لیک X اینتل باید یک مادربرد سرور بگیرید!!
برخلاف تردریپر Amd که توسعه پذیری بی نقص دارد و اگر دوتا چیپ هشت هسته ای در یک بسته داشته باشید دوتا pci e 16 خطی خواهد داشت
یعنی 32 خط برای ترد ریپر و 64 خط برای epyc
اما اینتل در 18 هسته ای خودش نیز همانند یک هشت هسته ای 44 خط pci e دارد
نبود پشتیبانی از raid و کمبود پشتیبانی از اسلات گرافیک ها و مصرف و قیمت بالا گزینه نامناسبی برای سرور هست
از نظر خیلی ها پردازنده های جدید ریبرند های ناقص شده و دست و پاشکسته فقط برای واکنش به تعداد هسته رایزن هست
و خارج از هسته بیشتر هیچ مزیتی مخصوصا برای سرور ندارند بلکه پسرفت داشته اند
و یک مشتری واقعی و شرکت های بزرگ به دنبال انها نیستند
درود
تست هایی جالب از مصرف سی پی یوی 7900x شرکت اینتل که واقعا گل کاشته :)) وای به حال 7980x که یک سی پی یوی 18 هسته ای هست حتما مصرفش سر از 700 وات در میاره :))
الان اینجا واسه عشاق اینتل این مقدار مصرف در کل اهمیتی نداره و پردازنده 7900 که همون رنگ شده 6950 نسل قبلی هست حتی با وجود بهینه سازیهای فراوان مصرفش نسبت به 6950 تقریبا 2 برابر شده
ولی باز هم برای طرفداران اینتل این مشکل عیب محسوب نمیشه ولی اگه این اتفاق واسه سی پی یوهای رایزن می افتاد (وای به حال سری threadriper:)) ) اینجا میشه قتل گاه AMD :))
مادربرد MSI که در کل ترکونده 7900 رو :))
ماشاا... در حالت اورکلاک هم واسه خودش پهلونی هست دمای قسمت رگلاتورها که خوبه یکم همش از 100 درجه رد شده :))