جوکر جان کجا رفتی؟:(
نمایش نسخه قابل چاپ
جوکر جان کجا رفتی؟:(
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط hardboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه رو هم امتحان کنید ، دیگه با این نسخه باید حتمآ درست بشه چون تست شده است و صد در صد کار می کنه .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش دمت گرم با این نسخه که دادی مشکلم حل شد یه دنیا ممنون مرسی مرسی @};-:x
دوستان از این به بعد دیگه هیچ بازی با gfwl عرضه نخواهد شد کلا این سرویس of شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali gh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با کدوم روش منم دقیقا مشکله تورو دارم با این بازیه تنیس :-s
با این روش عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid_r [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن عزیز دل اگر روش بالا نتیجه نداد با نسخه ی gfwl که در پست شماره ی 53 هست مشکل شما کامل حل میشه .نقل قول:
اول به آدرس c:\users\your username\documents\virtua tennis 4 برید .
سپس ابتدا پوشه ی saved game واقع در پوشه ی virtua tennis 4 رو ازش یک بک آپ بگیرید ، سپس کلآ پوشه ی saved game رو پاک کنید .
بعدش روی آیکون اجرایی بازی کلیک راست کنید و گزینه ی run as administrator رو انتخاب کنید و ببینید که بازی اجرا میشه یا نه ؟
با تشکر @};-
دست میزاد
کمک شما باعث شد تا بلاخره این مشکل من حل بشه ، مدتها دنبال راه حل میگشتم
@};-
سلام
من GWFL که لینکش رو گذاشتین رو دانلود کردم
ولی خودش دانلود نمیشه و میگه connection faild
چیکار کنم؟
اینترنتم هم که برفراره :|
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan222 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل به ویندوز مربوطه ، باید یه اکانت جدید بسازید و ویندوز رو با اکانت جدید بوت کنید و بذارید که gfwl دانلود و نصب بشه .
اگر بازم مشکل پا برجا بود این نسخه آفلاین gfwl ویندوز هستش که دیگه نیازی به دانلود و ... نداره ، آفلاین نصب میشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
یه مشکل تو بازی gta liberty city دارم اگه میشه کمکم کنید حلش کنم.
همونطور که گفتین من اون کارارو انجام دادم اما (windows 8) وقتی lunch رو میزنم ارور update میده. وقتی هم تو بازی میرم موقع load برای شروع بازی میگه loading failed بعد از بازی در میاد.
چیکار میتونم بکنم؟:)
ممنون.