اینم برا من :دی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم برا من :دی
نتیجه تست 1920x1200 با کمی اورکلاک
فرشاد جان این برای singel کارته ؟ یا نه sli کردی؟
رزولیشن مانیتورتو عشق است .
single هستش عزیزم....منم از امتیازی که داده متعجب هستم...به عطا جان هم گفتم نتیجه رو نمیذارم..اما چندین بار تست گرفتم دیدم امتیاز همینه ..احساس میکنم این بنچمارک یه جای کارش میلنگه چون 670 خیلی قوی تر از 570 هست ولی امتیازش پایین تر هست...من خودم گیج شدم....در مورد SLI هم باید بگم این بنچمارک یا درایور ها هنوز با هم هماهنگ نیستن....و به قول این دوستمون در همین تاپیک فاصله امتیاز 1280x720 با 1980x1200 و یا 1080 خیلی کمه:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالاترین تنظیمات
vga:670 direct cuII TOP
CPU:4 CORE (FULL LOAD) 3.9 GHZ
دیگه وقتشه تاپیک خود بازی هم بزنی فرشاد جان
نندازی واسه بعد از تعطیلات:d
با سلام خدمت دوستان.
اینم نتیجه تست در رزولیشن 900*1400.که SCORE: 4761 دادش.
فقط یه چیز عجیب چرا به سیستم دوستان رنکینگ S داده برا من رنکینگ A داده؟
در کل منظور از A و S چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام علی آقا
s و a و ... برای سطح بندی قدرت و نشون دادن قدرت سیستم،تو یک حالت کلیه.... D<c<b<a<s
سیستم دوستان دیگه مثل آقا عطا هم از سیستم شما خیلی قوی تر بوده و هم امتیاز بیشتری گرفتن و هم رنک s
@};-@};-
سلام عزیزم صحبت بنده ربطی به تاپیک نداره بنده حقیر و ببخشید...( در حقیقت این بازی از لحاظ کیفیت یک بازی pc خیلی ضعیف عمل کرد ، و میتونم بگم اصلا ارزش ایجاد یک تاپیک هم نداشت) !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
با تشکر از دوستان.
آقایون انگار بنچ مارک بازی اشکال داره.
من سه بار تست کردم هر دفعه مدام پروفمسش می رفت بالا.
اول امتیاز 4750 دادش.بعد 4759 بعدش هم که 4761 داد.فکر کنم اگر یک روز تو تست می موند در حد 670 امتیاز می گرفت.:d