سلام
من از اواخر تابستان که تو همین تایپک مشاوره گرفتم؛ قرار بر این شد تا یکی از لپتاپ های با گرافیک پاسکال رو برای بازی و اجرای نرم افزار های عمران بخرم. اما عرضه این لپتاپ ها در ایران به قدری طولانی شد تا بالاخره حدود یک ماه پیشMSI GE62VR 6RF Apache Pro با کانفیگ:
Core i7-6700HQ; 16GB DDR4 RAM; GTX 1060 GDDR5 6GB; 1TB HDD; 128GB SSD; DVD-RW
در ایران با قیمت 6090000 هزارتومان (ارزانترین لپتاپ با گرافیک پاسکال که من در ایران دیدم)موجود شد. من تا اومدم به خودم بجنبم و کسری بودجه رو جور کنم در عرض چند روز د*لار گرون شد و قیمت این لپتاپ رسید به بالای 6500000 و باز مجدد گروون شد تا الان که رسیده به بالای 6700000. من با خودم فکر کردم که الان به مانند هر سال نزدیک کریسمس د*لار گرون میشه و حدود بهمن ماه مجددا به حالت سابق برمیگرده و تصمیم گرفتم صبر کنم. تا اینکه امشب دیدم یک فروشگاه اینترنتی معروف آخرین لپتاپ Acer Predator 15 G9-591-70XR موجود در انبار خود را در تخفیف 24 ساعته (تا پایان امشب) با 1.5 میلیون تومان تخفیف به قیمت 5400 عرضه میکند.
کانفیگ این لپتاپ: Core i7-6700HQ; 16GB DDR4 RAM; GTX 980m GDDR5 4GB; 1TB HDD; 256GB SSD; Blu-ray Writer و البته 3.4 کیلو گرم وزن میباشد!!
الان نظر شما چیه؟؟؟ از این تخفیف استفاده کنم و لپتاپ ایسر رو بخرم یا صبر کنم تا با ثبات نرخ د*لار و ورود لپتاپ های با گرافیک پاسکال ASUS قیمت معقول بشه و لپتاپ با گرافیک 1060 بخرم؟؟؟
کارت گرافیک کدوم دستگاه قوی تر هست؟؟ در بازی های جدید کدام عملکرد بهتری دارد؟؟
لپتاپ ایسر در مجموع کانفیگ و کیفیت مناسبی دارد؟؟؟ آیا ارزش خرید دارد؟؟
4 گیگ حافظه گرافیکی برای کارت 980m کم نیست؟؟
آیا 980m هم مانند 1060 از بازی های واقعیت مجازی (البته در آینده و در صورت تهیه تجهیزات واقعیت مجازی) پشتیبانی میکند؟؟
من تابحال تجربه لپتاپ نداشتم؛ آیا یک کیلوگرم وزن سنگین تر لپتاپ ایسر برای یک مرد حدودا 105 کیلوگرمی، حمل و نقل را دشوار میکند؟؟
بسیار سپاسگزارم