به به از شانست Black PCB در اومدنقل قول:
PCB green ها قدیمی ها بود سری جدید که Black PCB هست بهتر اور میشه بیاد یه 4k بزنیم دلمون شاد بشه :d
نمایش نسخه قابل چاپ
به به از شانست Black PCB در اومدنقل قول:
PCB green ها قدیمی ها بود سری جدید که Black PCB هست بهتر اور میشه بیاد یه 4k بزنیم دلمون شاد بشه :d
فرشاد vn247 رو میگرفتی بهتر بود اسما 1ms بود response اش دو و ور 6 یا 7 هست. ولی این بالای 7 یا 8 هست
سلام عزیزم ، خوبی عطا جان؟..نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد هر دوتا تحقیق کردم اما امکانات VN247 به کار من نمیومد...اگر میخواستم چیزه دیگه ایی بگریم VX238H میگرفتم....اما بیشترین چیزی که برای من اهمیت داشت DVI مانیتور هست. اصلا از پروت HDMI لذت نمیبرم.
اصلا برای خرید کردن فرصتی نداشتم و همچنین پول کافی ، 949 تومان قیمت VN247 هست که بیشتر پرداخت کردن این مبلغ اصلا برای من قانع کننده نبود.
ممنونم@};-
محسن جان چرا تی پی لینک گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط TRIDENT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دی لینک که از اون بهتر بود.
تا اونجا که اکثرا خانواده ما و دوستان گرفتن اکثرا ناراضی بودن از تی پی لینک.
D-Link 2730U یک انتخاب خوب بود برات.
شما چرا تست تاخیر گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تست خواندن و نوشت در سربرگ بالای برنامه رو اجرا کنید.
کمی هم فرکانسش رو زیاد کنید با تایمینگ های مختلف تست کنید.
به هرحال مبارک دوستان باشه .
ایشالا ولتاژ توشون بچرخه:))
سلام علی جان، حق با شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا خودمم الان تقریبا پشیمونم....
کاش حداقل یه مشورتی می کردم
پدرمون دراومد تا فیرمورش رو آپدیت کردم#-S
راستی عید فطر مبارک :)@};-
رضا از از چاله در اومدی افتادی تو چاه. همون کارت خودت در حد 290x بود دیگه. اصلا خرید خوبی نداشتی تازه باید یه هزینه هم دستی میدادن , هزینه اضافی هم گرفتن!!
پول اش رو می گفتی. چرا چیپ های رم اش elpida هست, مگه نباید hynix باشه. الان شماره س..ر.یال BF4 هم همراه اش هست؟
پول ای بابا عطا جان اگه اونجا بودی میتونستی کاملا متوجه بشی که بهترین تصمیمی که میشد گرفت رو گرفتم نمیدونین چه اوضاعی شد که...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Update
عطا جان چیپ های رم 290x رفرنس الپیدا هست نه هاینیکس
س+ر+ی+ا+ل بتلفید 4 هم خودت چی فکر می کنی عطا جان؟به نظرتون میذارن بمونه توش؟!:-p
مهم نیست رضا جان زندگی تا بوده همینه، ولی این شد تجربه ای که قضیه گارانتی رو جدی بگیری:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
دقیقا عطا جاننقل قول:
من عصری بهش گفتم.
گفتم کارت رو استفاده نکن بفروشش.:d
رفرنس به درد نمیخوره.
شماره ##### بازی هم عطا جان داستان داره.
وقتی که به آرم گیمینگ msi داخل بورد ها msi رحم نکنن به س-ر-یال اورجینال بازی رحم میکنن؟
از داخل همه بورد های msi نسخه گیمینگ و سری x ارم ها رو کش میرن.
هفته پیش هم یه 280X گیمینگ نسخه بتلفید داشتیم داخل ش شماره س-ر-ی--ا-ل بازی ناموجود بود.
خیلی واقعا ناراحت کنندست که منی که میرم پول بیشتری رو به خاطر س-ر-ی-ا-ل بازی داخل کارت میپردازم در عمل فقط پول بیشتری رو دادم.
یه ارم مگه چقدر قیمت داره که کش میرن؟:|
من همه نسخه های گیمینگ رو دیدم هیچی توش نیست.
علی جان چیپ های رم سایر برندها نسخه رفرنس الپیدا هست ولی sapphire نسخه رفرنس hynix هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این شات که یکی از بچه ها برای کارت رفرنس سافایر 290x هست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]